By No Zebra

eCommerce Power Talk med Niels Ralund

Talk #5: For og imod Amazon som markedsplads for din webshop

Amazon kommer (formentligt) meget snart til Danmark. Og de vinder overlegent på pris, leveringstid og bekvemmelighed - særligt hvis du er Prime-kunde. 

Hvordan forholder du dig som dansk e-handelsvirksomhed? Hvad betyder det for din prisstrategi? Hvad er erfaringerne fra Tyskland?

Hos No Zebra mærker vi en stigende kundeinteresse for at sælge via Amazon, så derfor har vi taget en snak med FDIHs direktør Niels Ralund om netop dette emne.

Hvad får du i denne podcastepisode?

  • Indsigt i verdens 3. mest værdifulde selskab (og største trussel/mulighed for e-handlen verden over)
  • Overvejelser om, hvorvidt din prisstrategi og generelt din salgsstrategi kan holde til at sælge på Amazon?
  • En seriøs Niels Ralund'sk opsang til politikerne og et velment puf til de ambitiøse danske onlinevirksomheder :) 

En omrejsende direktør med e-handel på hjerte

Med over 27.000 følgere på LinkedIn behøver Niels Ralund ikke den store introduktion for de fleste mennesker. Han er som direktør for Foreningen for Danske Internethandel (FDIH) blevet kendt for sin utrættelige rejseaktivitet rundt i hele landet for at besøge alle de dygtige danske online-virksomheder og høre fra virksomhederne selv, hvilke udfordringer de står med, hvordan de overkommer dem og hvad de savner fra politisk hold.

Niels Ralund har selv arbejdet med webshops og e-handel gennem mange år, hvilket giver ham en solid ballast for sit nuværende virke og for at udbrede budskaberne om e-handlens styrker og udfordringer.


God fornøjelse :)


P.S. Indholdet er godt, lyden er mindre god. Det lyder som om, Niels og Andreas sidder i en sardindåse og taler sammen. Det gjorde de ikke, men lyden kunne godt være bedre. Det håber vi, du bærer over med.

 

Lyt på Apple Podcasts og iTunes:

Eller stream podcasten direkte her:

Listen to "No Zebra eCommerce Power Talk" on Spreaker.