By No Zebra

Google Search Console image

eCommerce Insights – hvad og hvorfor?

E-handel er et område i kraftig vækst – både i Danmark og i udlandet. eCommerce Insights er sat i søen for at styrke den danske e-handel i en ny konkurrencesituation; et marked, hvor der er ekstremt kort fra tanke til transaktion, og hvor man konkurrerer med såvel nationale aktører som internationale mastodonter. 
 

Velkommen til eCommerce Insights – en vidensportal om e-handel! 

Her finder du inspiration, viden og konkrete tips til digital marketing, strategi, forbrugerindsigt og andre emner, der vedrører succesfuld onlineforretning. 
 
eCommerce Insights er initieret af det digitale e-handelsbureau No Zebra. Ønsket er at skabe et samlingssted for os, der arbejder professionelt med e-handel, og som har lyst til at vidensdele og blive klogere – sammen. Vi starter med denne platform, men idéerne og visionerne er mange og tæller bl.a. events, debatforum og formidling gennem video og lyd.
 
På eCommerce Insights finder du ekspertindlæg, interviews og personlige beretninger fra brancheførende og meningsdannende e-handelsspecialister. Arbejder du med e-handel, og har du lyst til at dele din viden og erfaring med andre i branchen, så kontakt os på hello@ecommerceinsights.dk
 

Få eCommerce Insights serveret på et sølvfad

Skriv dig op til nyhedsmailen herunder, og få tilsendt de nyeste indlæg med inspiration, viden og konkrete tips.